Close

ISPORUKA 

 

Izdavačka kuća Agora vrši isporuku knjiga
u Srbiji i u Inostranstvu. 

Isporuka u Srbiji: 

 • Za plaćanje knjiga unapred poštarina iznosi 140,00 dinara vrši se putem pošte Srbije. I u zavisnosti od lokacije isporuke kao i ne radnih dana i državnih praznika može da traje do 5 radnih dana* od dana kreiranj narudžbine. Ukoliko želite isporuka putem kurirske službe D express troškovi iznose 240,00 dinara i isporuka se vrši do 3 radna dana* od dana kreiranj narudžbine. Za sve narudžbine koje prelaze 1600,00 u Srbiji isporuka je besplatna. 
 • Za slanje pouzećem troškovi isporuke iznose 240,00 dinara. Dostava se vrši D express kurirskom službom i plaćanje se vrši direktno kuriru prilikom dostave i može da traje do 3 radna dana* od dana kreiranj narudžbine. 
 • Slanje kurirskom službom D express omogućuje i dodatne usluge isporuka ’’dan za dan’’ za koje važi doplata u skladu sa cenovnikom kurirske službe i potrebno naznačiti u napomeni pri naručivanju proizvoda.  

*vremena isporuka zavise od spoljnih partnera i može biti produženo u slučaju državnih i drugih zvaničnih praznika u republici Srbiji. U slučaju bilo kakvog kašnjenja uzrokovanog od strane spoljnih partnera Agora ne snosi nikakvu odgovornost. 

Isporuka za region 

U region spadaju sledeće države: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina
i Republika Srpska. 

Do 0,5 kg  1350,00 DIN(*550,00DIN) 
1 kg  1500,00 DIN 
1,5 kg  1650,00 DIN 
2 kg  1800,00 DIN       

*odnosi se na isporuke u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. 

Dostava se vrši putem Pošte Srbije i kurirskog servisa Pošte Srbije – POST EXPRESS 

Vreme isporuke je od 3 do 5 radnih dana**. 

**vremena isporuka zavise od spoljnih partnera i može biti produženo u slučaju državnih i drugih zvaničnih praznika u Republici Srbiji i u državama u koje se vrši isporuka. 

Za region je moguće korišćenje isporuka DHL službom za koje važi isti uslovi kao u odeljku inostranstvo. 

. 

Isporuka za inostranstvo 

DHL ekspres: 19 eura (za porudžbine do 2kg težine bez obzira na lokaciju, jedna knjiga od 250 strana u tvrdom povezu u proseku teži oko 400g) 

 • Trošak dostave od 19 eura važi za porudžbine do 2kg.  
 • Za porudžbine od 2kg do 4kg troškovi isporuke iznose 27eura. 
 • Za porudžbine od 4kg do 6kg troškovi isporuke iznose 49eura. 
 • Za porudžbine od 6kg do 11kg troškovi isporuke iznose 65eura. 

 

Taksa na uvoz, carina 

U pojedinim državama moguće je da će carinska uprava tražiti plaćanje takse na uvoz. Ovi propisi variraju od države do države i savetujemo Vas da se raspitate da li to važi u vašem slučaju. Takse na uvoz su nepredvidljive i zavise od slučaja do slučaja i države prijema i njihovih lokalnih zakona. Trošak takse pada uvek na teret kupca. Imajte u vidu da vaša lokalana carina može tražiti od vas da platite dodatne uvozne dažbine. Savetujemo vam da se o tome konsultujete sa carinskim organima u vašoj zemlji.” 

 

“Please keep in mind that the shipment may be subject to your local customs import taxes. For more information on that, please contact your local customs office. 

 

 

Rokovi isporuke: 

 • Evropa:
  isporuka DHL brzom poštom traje 1-3 radna dana. 
 • Amerika, Australija:
  isporuka DHL brzom poštom traje 2-7 radnih dana. 
 • Rokovi isporuke mogu biti produženi za određene artikle. 
 • Obrada pošiljki za inostranstvo može da traje do 2 radna dana od dana kreiranja narudžbine.